Het aankomende weekend heeft Kickboksvereniging Kamakura-Katwijk een druk programma voor de boeg. Karin Kuyt en Pepijn de Jong vechten zaterdag hun eerste C-partij in Oosterhout en Jordi van der Zalm komt zondag uit op het Open Europese Kampioenschap Kyokoshinkai Karate in Den Haag. Maar deze week kan al niet meer stuk met de overwinning van de 16-jarige Ilias Atmani afgelopen zaterdag in Alphen aan den Rijn.


De week begint goed voor Kamakura Katwijk. Afgelopen zaterdag mocht de 16-jarige Ilias Atmani uitkomen voor zijn club op het kickboksgala in Alphen aan den Rijn. Het was zijn allereerste partij en Ilias trof de 17-jarige Jorit Volkering van sportschool Fighting4All in de nieuwelingenklasse. Het gevecht begon goed en beide vechters gingen gelijk op met een klein voordeel voor Ilias in de eerste ronde. In de tweede ronde liet de 16-jarige Katwijker zien dat hij zijn grotere lengte in zijn voordeel kon laten werken. Met een goede serie stoten wist hij door de verdediging van Jorit heen te breken, maar het was vooral in de clinch dat Ilias veel punten met knieën wist te scoren. In de derde ronde sloeg de vermoeidheid bij beide vechters toe, maar Ilias wist desondanks zijn kalmte te bewaren en zijn voorsprong te behouden.
De winst ging naar Katwijk.

Aanstaande zaterdag mag de Katwijkse kickboksvereniging wederom aan de bak. Dit keer in Oosterhout op het Eastwood Fight Night Gala. Uitkomend voor Kamakura Katwijk zijn dit keer Karin Kuyt en Pepijn de Jong. Beide vechters maken hier hun debuut in de C-klasse, oftewel drie rondes van twee minuten.

En zondag is het de beurt aan Jordi van der Zalm. Hij doet mee aan het Open Europese Kampioenschap Kyokishinkai Karate waar vechtsporters van diverse disciplines en nationaliteiten aan deel zullen nemen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord