IMG_2777
Je bent jong en je wilt wat doen aan beweging. Nou, dat kan. Zeker vanaf 4 november, want dan begint Kickboksvereniging Kamakura Katwijk met jeugdtrainingen voor jongens en meiden tussen de 8 en 16 jaar op maandagavond en woensdagmiddag. En als je er nog niet uit bent of kickboksen wat voor jou is: de eerste twee lessen zijn gratis.

Kickboksvereniging Kamakura Katwijk is al jaren een begrip in Katwijk en daarbuiten. Naast het organiseren van de kickboksgala’s in Tripodia verzorgen zij drie keer in de week trainingen waar sportiviteit en discipline hoog in het vaandel staan. Daarnaast geven de trainers van Kamakura ook al jarenlang kickboksles aan jongeren op het Andreas College. En met veel plezier.

Daarom gaat vanaf 4 november dan ook een jarenlange droom van de vereniging in vervulling: jeugtrainingen voor jongens en meiden uit heel Katwijk. Op maandagavond van 18:45 tot 19:45 uur en woensdagmiddag van 16:30 tot 17:30 uur kunnen zij lekker aan de slag in de gymzaal van de Duinroos. Waarbij de eerste twee lessen gratis zijn.
Het enige wat ze hiervoor moeten meenemen is een korte broek, een T-shirt, een handdoek en eventueel wat te drinken voor na afloop. Want ga er maar vanuit dat je bij de kickbokstrainingen behoorlijk aan de slag moet. Maar ja, na een paar lessen weet je al niet meer beter. Kamakura stelt daarom in het begin dan ook bokshandschoenen en scheenbeschermers beschikbaar, want de veiligheid van de sporters gaat boven alles. Daarna word je ingelicht over de spullen die je zelf moet aanschaffen zoals een bitje, een tok en natuurlijk je eigen bokshandschoenen.

Het kickboksen heeft in de afgelopen jaren een behoorlijke groei meegemaakt in Nederland. Kickboksen is van oorsprong een Thaise vechtkunst die is omgevormd tot een allround fysieke, maar ook mentale sportvorm. Conditie, souplesse en discipline zijn onderdelen waar behoorlijk aan gewerkt wordt. Voor jongeren en ouderen boven de 16 jaar verzorgt Kamakura Katwijk al jarenlang drie keer in de week trainingen. En wel op maandagavond, donderdagavond en zaterdagochtend.

Dus wil je wat aan je conditie doen, wil je afvallen of wil je wat steviger in je schoenen staan, dan ben je bij Kamakura Katwijk aan het juiste adres. Voor meer informatie over de jeugdtrainingen of de gewone trainingen van Kamakura Katwijk kun je contact opnemen met Wim van Rijn op 071-4077990.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord