Kickboksers uit heel Nederland betreden de ring op zaterdag 14 mei in Tripodia in Katwijk. Dan wordt namelijk weer het Kamakura Kickboksgala georganiseerd door kickboksvereniging Kamakura Katwijk. Ongeveer 25 partijen in verschillende klassen staan op het programma waaronder jeugd, nieuwelingen, C en B. De zaal gaat open om 18:00 uur en de eerste wedstrijd staat gepland omstreeks 19:00 uur. De entree bedraagt slechts 15 euro.

Het Kamakura Kickboksgala is uitgegroeid tot een van de leukste gala’s in Nederland waar sportiviteit en een goede sfeer de bovenhand voeren. Gerenommeerde sportscholen, maar ook de kleinere sportclubs uit heel Nederland komen graag naar het evenement waar zij hun beste vechters willen laten strijden.

Ook Kamakura Katwijk is deze avond van de partij. Naast de organisatie van het gala vechten dit keer drie vechters van de Katwijkse sportschool mee. Zij zullen zich deze avond van hun beste kant laten zien en kunnen best wat aanmoediging gebruiken. Maar het Kamakura Kickboksgala bestaat ook bekend om haar sportiviteit waar het aanmoedigen en waarderen van vechters van andere sportscholen is toegestaan, want ze hebben er tenslotte allemaal hard voor getraind.

Het kickboksen heeft in de afgelopen jaren een behoorlijke groei meegemaakt in Nederland. Nederlandse vechters doen het dan ook behoorlijk goed in binnen- en buitenland. Kickboksen is van oorsprong een Thaise vechtkunst die is omgevormd tot een allround fysieke, maar ook mentale sportvorm. Conditie, souplesse en discipline zijn onderdelen waar behoorlijk aan gewerkt wordt.

Zoals gezegd kunt u zaterdag 14 mei weer genieten van een sportief avondje uit wanneer u langskomt in zalencentrum Tripodia. De vrijwilligers van Kamakura Katwijk zijn al druk in de weer om er een leuke avond van te maken. Dus kom zaterdag gerust een keer langs op het Kamakura Kickboksgala.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord