image002

Een spectaculaire overwinning werd afgelopen zaterdag behaald voor Kickboksvereniging Kamakura Katwijk op het Bari Gym Kickboksgala in Noordwijkerhout. Teerajuth Vabanplub vocht zijn eerste partij in de nieuwelingenklasse en wist de match binnen een halve minuut met een technische knock-out te beslechten.

 

Afgelopen zaterdag was Kamakura Katwijk weer van de partij op het Bari Gym Kickboksgala in Noordwijkerhout. Dit keer met één vechter: Teerayuth Vabanplub, die al een jaar traint bij de club. De wedstrijd begon en al snel wist de 26-jarige Rijnsburger een goede stoot op het hoofd van zijn tegenstander te plaatsen. De iets langere tegenstander kreeg acht tellen om bij te komen en de wedstrijd werd hervat. Maar het mocht niet baten, want Teerajuth herhaalde zijn techniek en voor de tweede keer werd er geteld. En met een technisch knock-out voor de tegenstander werd de winst na amper een minuut in de eerste ronde toegekend aan de Rijnsburger.

Kickboksvereninging Kamakura Katwijk bestaat dit jaar 20 jaar. Kickbokstrainer Al Gordeau uit Den Haag begon de vereniging in januari 1995. Inmiddels wordt de kickboksvereniging geleid door de vrijwilligers van Kamakura Katwijk zelf en verzorgen zij trainingen voor jeugd en volwassenen en organiseren zij kickboksgala’s in Tripodia. Op 26 april is Kamakura Katwijk met vijf jeugdleden van de partij op een jeugdgala in Den Haag.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord