2013 Kamakura op Kickboksgala Egmond 5 oktober

Twee keer winst voor Kickboksvereniging Kamakura Katwijk op het Fight for Victory Kickboksgala in Egmond aan Zee. Zowel Stephan Breddels als Niklas Herbert wisten overtuigend hun partijen te winnen.

Afgelopen zaterdag werd in Egmond aan Zee het Fight for Victory Gala in Egmond aan Zee gehouden. Ook Kickboksvereniging Kamakura Katwijk was van de partij met twee kickboksers in de nieuwelingenklasse.

Als eerste was het de beurt aan zwaargewicht Stephan Breddels. Hij wist dit jaar al diverse overwinningen op zijn naam te schrijven. De eerste ronde begon goed: goede combinaties heen en weer totdat Breddels zijn tegenstander acht tellen wist te bezorgen met een stoot naar het hoofd. Ook in de tweede ronde was dit het geval en Stephan kreeg opdracht van zijn trainers om de derde ronde uit te vechten. De uitslag was dan ook unaniem winst voor Breddels.

Niklas Herbert begon zijn partij rustig en gecontroleerd. De eerste ronde werd door beide kickboksers gebruikt om af te tasten. In de tweede ronde barstte het spektakel los en al in de eerste minuut overdonderde Herbert zijn tegenstander met een goedgeplaatste rechtertrap op het lichaam. Het gevolg een technisch knock out. Ook Herbert kan daarmee weer een overwinning op zijn lijstje bijschrijven.

De komende maanden bezoekt Kamakura Katwijk diverse kickboksgala’s in Nederland. En op 14 december is het weer tijd voor hun eigen gala in zalencentrum Tripodia. Voor meer informatie over het kickboksgala of trainingen voor jeugd en volwassenen kunt u contact opnemen met Wim van Rijn op 071-4077990

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord