Kamakura doet mee met Halve Marathon van Katwijk

2013 Kamakura Katwijk Halve Marathon

Ook Kickboksvereniging Kamakura Katwijk was afgelopen zaterdag van de partij bij de zwaarste halve marathon van Nederland. Met zo’n 20 leden werd meegelopen op verschillende afstanden. Met het lopen van de halve marathon is het seizoen weer van start gegaan voor de Katwijkse kickboksvereniging.

Kickboksvereniging Kamakura is al jaren van de partij bij diverse sportieve evenementen in Katwijk en omstreken, zo ook bij de Halve Marathon van Katwijk. Het nieuwe seizoen is begonnen en Kamakura maakt zich op voor weer een sportief jaar. Tijdens het evenement waren de leden gestoken in nieuwe T-shirts beschikbaar gesteld door Ideal Projects en McTwo support & consultancy.

Voor de komende maanden staan er voor Kamakura weer diverse gala’s in Nederland op het programma. Zowel voor de volwassenen als voor de jeugd. Met als hoogtepunt het eigen kickboksgala op zaterdag 14 december in Zalencentrum Tripodia in Katwijk.

Naast kickbokstrainingen voor volwassenen verzorgt Kamakura Katwijk al weer enige jaren lessen voor de jeugd vanaf 12 jaar. De groep bestaat inmiddels uit zo’n 25 jongens én meiden, maar er is nog genoeg plek voor nieuwe leden. Kickboksen is van oorsprong een Thaise vechtkunst die is omgevormd tot een allround fysieke, maar ook mentale sportvorm. Conditie, souplesse en discipline zijn onderdelen waar behoorlijk aan gewerkt wordt.

Voor jongeren, en natuurlijk ook volwassenen, biedt Kamakura Katwijk de gelegenheid om tijdens twee gratis lessen kennis te maken met deze sport. De jeugd traint op maandag en woensdag, de ouderen op maandag, donderdag en zaterdag. Het enige wat je moet meenemen is een korte broek, een T-shirt en een handdoek. Kamakura stelt in het begin bokshandschoenen en scheenbeschermers beschikbaar, want de veiligheid van de sporters gaat boven alles.

Dus wil je wat aan je conditie doen, wil je afvallen of wil je wat steviger in je schoenen staan, dan ben je bij Kamakura Katwijk aan het juiste adres. Voor meer informatie over de jeugdtrainingen of de gewone trainingen van Kamakura Katwijk kun je contact opnemen met Wim van Rijn op 071-4077990

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord