Op zaterdag 24 september aanstaande is het weer zover! De schelpenpaden in het duingebied, het strand tussen Wassenaar en Katwijk en de Boulevard vormen op deze dag weer het toneel van Katwijks grootste sportevenement, de Saton Optiek Halve Marathon van Katwijk.

Het Strandplein aan de Boulevard samen met de strandpaviljoenen Zee en Zon en Zomers zullen het toneel zijn waar het zich allemaal gaat afspelen. Het plein zal volledig ingericht zijn voor de atleten en hun publiek. Genieten en het leveren van een persoonlijke prestatie, daar gaat het bij deze wedstrijd om.

Ondanks het slechte weer trok ook vorig jaar deze inmiddels beroemde Halve Marathon meer dan 900 deelnemers! Dit jaar willen wij natuurlijk nog meer hardlopers enthousiasmeren om de strijd aan te gaan met zichzelf, het strand en de duinen.

Deze sportieve uitdaging ga jij dit jaar toch zeker ook (weer) aan?

Heb je je nog niet ingeschreven? Dit kan nog tot maandag 12 september op www.halvevankatwijk.nl en op zaterdag 24 september vanaf 10:00 uur in Strandpaviljoen Zomers (tegenover Boulevard 109) te Katwijk. Afstanden:  2 (kinderloop), 5, 10 en uiteraard 21,1 kilometer. Voor bedrijven bestaat de mogelijkheid  om in te schrijven voor de businessrun.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord