Winst voor Kamakura Katwijk afgelopen zaterdag op het FFC Jeugdgala in Amsterdam-Sloten. De 15-jarige John Rapmund kwam uit voor de Katwijkse kickboksers en haalde zijn winst in twee ronden met een indrukwekkende serie traptechnieken.
Afgelopen zaterdag vond in Sportspark Sloten in Amsterdam het FFC Jeugdgala plaats. Het deelnemersveld bestond uit kinderen en jongeren tussen de 8 en 15 jaar. Naast de verplichte hoofd- en beenbeschermers voor de jeugd waren nog een aantal extra beschermingsregels ingevoerd. Zo mochten er onder meer geen stoten of rechtstreekse trappen op het gezicht geplaatst worden met als doel om de jeugd netter en technischer te laten vechten zoals dat in Thailand het geval is.
De 15-jarige Rapmund moest het opnemen tegen een 14-jarige tegenstander. Al snel focuste John zich op het geven van lowkicks en knieën op het lichaam van zijn opponent die hier zichtbaar last van had. In de tweede ronde ging Rapmund verder op de ingezette koers en als snel bleek zijn tegenstander het niet meer aan te kunnen. De scheidsrechter greep in en de winst ging naar de Katwijker.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord