OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kickboksvereniging Kamakura Katwijk heeft het seizoen afgesloten met een gezellige barbecue voor haar leden en vrijwilligers bij strandpaviljoen Deining 19. Geheel onverwacht werden donderdag 20 juni ook de drie jeugdtrainers Roland Smits, Dirk de Vreugd en Wim van Rijn in het zonnetje gezet voor hun belangeloze inzet. Zij ontvingen een persoonlijk T-shirt die zij voortaan bij de jeugdtrainingen aan mogen trekken. Wim van Rijn: “Iedereen van harte bedankt”.

 

Kickboksvereniging Kamakura Katwijk sluit traditiegetrouw het seizoen af met een bijeenkomst voor de leden en vrijwilligers. Trainer Wim van Rijn: “Dit is om hen allemaal te bedanken voor hun inzet voor de vereniging en voor de sport. Want er komt best allemaal wel een hoop bij kijken. Ik ben dan ook trots op wat we met z’n allen voor elkaar krijgen”.

Dit keer werd de afsluiting gehouden bij strandpaviljoen Deining 19 en een groep van veertig gegadigden sloten het seizoen onder het genot van een hapje en drankje. Van Rijn: “Het hele jaar zijn we bezig met trainen en onze kickboksers die meedoen aan gala’s in het land moeten hier best wel wat voor doen en laten. Deze barbecue is dan ook een manier om hen even in het zonnetje te zetten”.

Maar het waren niet alleen de vrijwilligers en leden die tijdens de bijeenkomst de aandacht kregen. Nietsvermoedend werden de drie jeugdtrainers naar voren geroepen en ontvingen van de leden een persoonlijk T-shirt. Van Rijn: “Dit hadden we niet verwacht. Dit is een prachtig gebaar voor iets wat we zelf ook leuk vinden om te doen. Ik wil dan ook iedereen bedanken”.

2013 bbq kamakura 2

Kamakura Katwijk gaat na de zomer verder met kickbokstrainingen voor jeugd en volwassenen. Daarnaast worden de lessen uitgebreid met bokstrainingen. Van Rijn: “Er is momenteel veel vraag naar bokstrainingen van zowel binnen als buiten onze vereniging. We zijn dan ook van plan om het boksen volgend seizoen in ons trainingsaanbod op te nemen. Maar hierover na de zomer meer”.

Voor meer informatie over Kickboksvereniging Kamakura Katwijk en trainingen voor jeugd en volwassenen kunt u contact opnemen met Wim van Rijn op 071-4077990 of kijken op www.kamakurakatwijk.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord