image001 

Kamakura zoekt dames!

Shelley van Delft wint kickbokspartij in Wormer
Shelley van Delft heeft afgelopen zondag haar eerste kickbokspartij gewonnen op het Battle of Wormer kickboksgala. De 19-jarige Katwijkse kwam uit in de nieuwelingenklasse voor Kickboksvereniging Katwijk en overtuigde over drie ronden met fenomenale combinaties van trap- en stoottechnieken. Shelley neemt hiermee het stokje over in het dameskickboksen van Karin Kuyt, die mee was als een van haar coaches.

Afgelopen zondag werd in Wormer het kickboksgala Battle of Wormer gehouden. Ook Kickboksvereniging Kamakura Katwijk was van de partij met een nieuw damestalent. De 19-jarige Shelley van Delft traint al enige tijd bij Kickboksvereniging Kamakura, maar kon tot op heden helaas niet worden gematched. De vreugde was dan ook al om toen bekend werd dat dit eindelijk op de Battle of Wormer ging plaatsvinden.

Shelley viel al op tijdens trainingen door haar techniek en haar souplesse en haar vermogen om goed te luisteren naar de aanwijzingen van haar trainers. Hetgeen ook naar voren kwam tijdens de wedstrijd. Met overdonderende combinaties van stoot-, maar vooral traptechnieken speelde de Katwijkse haar tegenstander volledig zoek. Deze tegenstander, die haar achtste partij speelde, had geen enkel antwoord op de slopende lowkicks en de venijnige hoge trappen. Shelley van Delft won dan ook overtuigend op punten over drie ronden.

Kickboksen voor dames
Deze kickboksmatch was de eerste partij voor Kamakura in 2014. En met Shelley van Delft laat de Katwijkse vereniging wederom zien dat kickboksen niet alleen voor mannen is. Sterker nog: vrouwen zijn van harte welkom om te komen trainen. Tijdens de lessen is er naast aandacht voor kickbokstechnieken ook veel conditietraining onder supervisie van ervaren en gediplomeerde trainers. Doordat Kamakura Katwijk geleid wordt door vrijwilligers zijn de kosten ook bijzonder laag. Leden betalen 65 euro per vier maanden voor drie lessen in de week. Hetgeen neerkomt op amper 1,50 euro per les.

Dus wie het jaar gezond wil beginnen, is van harte welkom bij Kamakura Katwijk! Naast lessen voor volwassen is er ook een jeugdgroep voor 10 tot 15 jaar. Voor meer informatie over de trainingen kunt u contact opnemen met Wim van Rijn op 071-4077990 of kijken op www.kamakurakatwijk.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord