Archive for September, 2010

Uitslagen Saton Optiek Halve Marathon 2010

foto
Toen we vanuit de Boorsmazaal richting de start liepen kregen we last van een wolkbreuk, we moesten rennend/schuilend richting de finish. Gelukkig hield de regen op en hadden wij zelfs een zonnestraal bij de start. Tijdens de wedstrijd heb we geen last gehad van de regen (tijdens de 10 km althans) ik weet niet of de Halve Marathon lopers hier last van hadden. Maar met een aangename temperatuur (niet te warm niet te koud) slalommend om de plassen in de duinen over een (gelukkig) vlak strand richting de finish.

Iedereen was voldaan en trots met zijn prestatie en hieronder kan je de resultaten bekijken.

Uitslag 10 km

Uitslag Halve Marathon

Klik hier voor de foto’s

No Comments

13de Saton Optiek Halve Marathon

Op zaterdag 25 september gaat Kamakura Katwijk aan het sportevenement “De Saton Optiek Halve Marathon van Katwijk” deel nemen.

De schelpenpaden in het duingebied, het strand tussen Wassenaar en Katwijk en de Boulevard vormen het toneel van Katwijks grootste sportevenement.

 Naast de hoofdafstand 21,1 kilometer, wordt er ook een 10 en 5 kilometer parcours uitgezet.

De loop start om 11:00 uur.
Door medewerking van de Gemeente Katwijk wordt het Strandplein op de Boulevard deze zaterdagochtend omgebouwd tot een gezellig start- en finishdorp waar het naast het binnenhalen van de deelnemers ook gezellig vertoeven is.

Parcours

No Comments

Winst bij GIRL FIGHTS ONLY part V

063

Verslag Dames C-Klasse Toernooi (<65kg)

1ste partij
Karin Kuyt, Kamakura Katwijk vs Vanessa de Waele, The Bulldogs Belgie
Vanessa is een kopje kleiner dan Karin maar vecht wel net zo fel als Karin. De lowkicks vliegen eruit alsof het niets voorstelt bij beide dames. In de clinch zet Karin Vanessa goed vast en knieet goed. Met haar lengte voordeel weet ze Vanessa ook goed te raken op haar gezicht. Karin vecht compleet en houd het overzicht. Een goede partij van Karin.
WOP Karin Kuyt

Finale
Karin Kuyt, Kamakura Katwijk vs Bregje Pol Hejena Gym
Bregje vecht rustig en bekeken. Karin is de agressor in deze partij, ze blijft voortdurend naar voren vechten en combineert goed met haar benen en stoten. Bregje beweegt goed maar gaat op een gegeven moment teveel op de counter werken en dat werkt niet als Karin een combo van 4 maakt en Bregje countert met een actie. Beide dames laten wel fighingspirit zien en dat zien we graag als publiek.
WOP Karin Kuyt

Bekijk hier de foto’s

No Comments